Archive for December, 2013

Why do I REALLY hate feisbuc

1. Te dezumanizează complet. Te transformă dintr-un suflet într-o imagine care e musai să fie zâmbitoare.

Bullshit!!!

Oamenii nu-s zâmbitori mai deloc în realitate.

2. Îţi şterge complet propriile opinii. Te “obligă” să dai stupizenia de “like” la tot felul de idioţenii, altfel se interpretează nuştiucum. Te obligă să dai stupizenia de “like” la tot felul de situaţii cu care se potriveşte noţiunea de “like” fix ca nuca’n perete, cum ar fi anunţuri de genul “Înmormântarea va fi la ora…”. Consecinţa se întrevede cu uşurinţă: demonetizarea, după termenul de “prieten” şi a noţiunii de “like”. Ce simplu va fi să confundăm, cât de curând, (dacă nu o şi facem deja) ceea ce chiar ne place cu ceea ce e politically correct.

3. Te anulează ca intelect, opinie şi capacitatea de exprimare coerentă/amuzantă şi/sau inteligentă a respectivei opinii. Foarte puţini îşi mai bat capul să exprime vreo părere pe vreunul din subiectele postate, unele dintre ele, de altfel, interesante. Like şi basta! Apoi ia încercaţi să înădiţi trei vorbe cap ca cap pe vreo temă dată. Veţi vedea că vă vine din ce în ce mai greu. Like? Like!

4. Îţi dă un fals sentiment că participi la ceva ce e viu, când în realitate tu mori, pe dinăuntru, puţin câte puţin, dar sigur, până când nu vei mai putea aprecia cât din viaţa ta mai există.

5. Pe lângă toate astea, e boring like hell. Come on! (Acum sunt eu politically correct, că aş da vreo câteva exemple de profiluri ale unora care chiar nu ar avea voie să apară pe feisbucu’ cu pricina!) Mă abţin eroic.

6. Revenim la imagine. La faptul că te reduce/că te face să te reduci la o faţă, hai, poate un trup, care e musai să fie zâmbitor şi arătos, şi chiar dacă nu e, uneori chiar deloc-deloc, toată lumea dă celebrul de musai LIKE plus aferentul comentariu:” Eşti frumoasă/minunată/elegantă” şi dacă e adevărat şi dacă nu. Ne minţim reciproc într-un hal fără de hal, fără nici o părere de rău. Ridicol. Pervers. Penibil.

Cred că aş mai găsi vreo câteva argumente, dar presupun că m-am făcut înţeleasă: I really hate feisbuc/Detest feisbuc.

Drept pentru care îmi declar această aversiune public.

Nu că ar avea vreo relevanţă.

Dar poate că are.

 

…………………………………………………………………………………………………….

p.s. Aşa de fericită sunt că am scris aceste câteva cuvinte pe blog de parcă cine ştiece aş fi făcut 🙂 E o plăcere anume aceasta de a-ţi exprima emoţiile în scris cu conştiinţa că vei ajunge şi la sufletul unora dintre cititori. Fain 🙂

Share
Thursday, December 12th, 2013 Articole 2 Comments

Înregistrarea spectacolului “Din dragoste de neam şi ţară”

https://www.youtube.com/watch?v=kdJYh9WVkKk

Share
Saturday, December 7th, 2013 Articole No Comments

Post – spectacol – pizza, vin, suc şi comentarii

Joi seara, după vecernie, ne adunăm din nou, gaşca de performeri plus friends, la o vizionare de spectacole: cel din vară cu “Libertatea din lăuntru” şi cel de vineri “Din dragoste de neam şi ţară”.

Pe cheltuiala sponsorilor, o să comandăm pizza şi ceva suc. Vinul îl aduc eu 🙂 (să nu se panicheze părinţii, doar o sticlă pentru toată gaşca 😉 ..)

Chiar sunt curioasă să vedem împreună înregistrările, să comentăm un pic, aşa, la cald şi să vedem ce facem pe mai departe.

Spectacolul a ieşit foarte bine. Nu o spun eu (sunt o subiectivă şi jumătate), o spun profii de reli, de română, de psiho de la Peda şi Moise prezenţi la spectacol, de la generală 5, părintele consilier Gabriel Mariş de la arhiepiscopie, plus feţele înlăcrimate ale celor din sală care mai un pic şi îşi terminau şerveţelele din genţi. Bine că nu a durat mai mult spectacolul nostru! :))

Ok, o să vedem pe înregistrări ce şi cum 🙂

Vă îmbrăţişez pe toţi tare, tare şi ne vedem joi.

Fiecare poate să-şi cheme câte un prieten, amic, ce-o vrea. Dacă tot aveţi (mai nou) prieteni, sunt curioasă să îi cunosc şi eu 🙂 Logic 🙂

Pun şi poze cât de curând.

Pe joi!

Share
Sunday, December 1st, 2013 Articole 3 Comments


Anunt pe e-mail

Daca doriti sa fiti anuntati ori de cate ori apare un articol nou in site-ul nostru, inregistrati-va in acest formular.Va multumim!