Archive for May, 2014

Tabăra 2014

av_plan

 

Dragii mei,

în 2014 rupem tradiţia taberelor AlegeViaţa! de la Roşia Nouă şi, în parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului şi Mănăstirea Oaşa, vom organiza o tabără a tineretului ortodox la Căsoaia din 14 – 20 iulie. Tabăra se va adresa tinerilor cu începere de la 15 ani.

Costurile pentru cazare şi masă sunt de 150 de lei. Dar vă rog (din nou) să nu consideraţi banii a fi un impediment. Cei care îşi doresc să vină dar nu au banii necesari nu trebuie decât să anunţe şi ne vom strădui să găsim sponsori pentru fiecare caz în parte.

Lista de înscrieri este deschisă 🙂 Vă aştept cu mult drag!

 

Share
Monday, May 19th, 2014 Articole No Comments

Programul L.A.V! pentru luna mai 2014

L.A.V! -clubul tinerilor căutători de răspunsuri – se va relua cu un program super interesant în luna mai 2014:
vineri 16 mai 2014 – de la ora 19:30 în Atrium Mall din ciclul întâlnirilor “AlegeViata and friends” – întâlnire cu prof. Marcel Tang pe o temă extrem de interesantă: “Muzica – fondul sonor al vieţii”. Ce este muzica? Ce ascultăm? Ce auzim? Ce ni se transmite/induce? Ce ne place? De ce?
sâmbătă 24 mai 2014 – de la ora 10:00 ieşire la câmp. Aer liber. Muncă. Mâncare .Veselie pe câmpie (la propriu  :)..)
vineri 30 mai 2014 – de la ora 17:00 în Atrium Mall din ciclul întâlnirilor “AlegeViata and friends” – întâlnire cu prof. Răzvan Surcel – tema: “Filmul preferat”. Fiecare să vină cu propunerea proprie pe care o analizăm, o discutăm.
Vă aştept pe toţi cu mare interes şi drag.
Locurile din Atrium sunt limitate, vă rog anunţaţi-vă prezenţa din timp.
Share
Sunday, May 11th, 2014 Articole No Comments


Anunt pe e-mail

Daca doriti sa fiti anuntati ori de cate ori apare un articol nou in site-ul nostru, inregistrati-va in acest formular.Va multumim!