Archive for February, 2017

Şi încă unul :)

Dacă nu am scris atât de mult timp, iată că acum îmi iau revanşa:

ca să fie bucuria întreagă

să o împărtăşim cu voi

aveţi privilegiul de a afla

CĂ VA VENI UN OM NOU ÎN LUME! 🙂

Altul 🙂

Daciana, prima mea graviduţă dragă de care m-am ocupat în primul an de campanie (sau era al doilea? nu mai ştiu 🙂 ..) şi care a ales viaţa pentru bebeluşa ei, m-a sunat azi, îmbujorată în voce, să îmi spună că…mai vine un bebe 🙂

Mă bucur că micuţa ei va avea cu cine să se joace şi mă bucur să fiu (o mică) parte a acestei bucurii.

Share
Thursday, February 16th, 2017 Articole No Comments

A venit om nou în lume

Răzvănel

Îl cheamă Răzvan şi s-a născut cam prematur, înainte de 7 luni, astfel încât nu cântăreşte decât 1, 5 kilograme, dar e determinat să trăiască.

Mămica lui Ramona, de care deja v-am povestit şi care, da, a împlinit cei 14 ani în noiembrie, a suportat o operaţie de cezariană după ce a avut parte de un travaliu de câteva ore bune.

În timp ce citeam Paraclisul Maicii Domnului pe coridoarele maternităţii Bega din Timişoara şi, credeţi-mă, îl citeam cu alţi ochi atunci când o auzeam pe Ramona cum ţipă şi urlă de durere, mă gândeam ce bună lecţie de viaţă ar fi să mergi cu fetele înfierbântate de amor colo de pe la 12-13 ani doar să stai pe coridoarele unei maternităţi preţ de o după masă întreagă. Pun pariu că le-ar trece fierbinţeala şi ar deveni cu adevărat cool 🙂 Nu cred să merite cele câteva minute de plăcere şi tandreţuri în braţele iubiţelului aşa o rupere abruptă de copilărie!

Acum Ramona a intrat într-o altă ligă: liga mămicilor tinere.

Tot respectul pentru ea. Trag nădejde şi mă rog să îi dea Dumnezeu puterea şi înţelepciunea de a-şi duce misiunea asta nouă la un bun sfârşit.

Între timp Răzvănel creşte 🙂

Share
Thursday, February 16th, 2017 Articole No Comments


Anunt pe e-mail

Daca doriti sa fiti anuntati ori de cate ori apare un articol nou in site-ul nostru, inregistrati-va in acest formular.Va multumim!