AlegeViaţa! – anul 6

---------------------------------------------------

În 2010, în octombrie, începea să existe acest blog ca o consecinţă firească a demarării Campaniei de informare “AlegeViaţa!”

Au trecut 5 ani, am intrat în al şaselea.

Şase ani…

Dacă în urmă cu 5 ani aş fi ştiut în ce mă bag atunci când am intrat la prima clasă de a şaptea ... aş fi chiuit de bucurie! 🙂  Aş fi intrat în clasă în paşi de dans! Dar oare aş fi putut fi mai bucuroasă decât am fost?

Nu, nu cred 🙂

Această frumoasă, minunată, copleşitoare aventură care se numeşte “AlegeViaţa!” m-a făcut să mă cunosc infinit mai bine, să cunosc mii de oameni, să ajung în contact cu cei mai interesanţi adulţi ai momentului, în fapt să mă apropii mai mult de Dumnezeu.

Am avut urcuşuri şi coborâşuri, momente cumplite de cumpănă şi de durere pe toate planurile posibile. Am vrut vreodată să o las baltă? Nu, asta nu, niciodată!

Am născut copii în Hristos. Am ajutat femei şi bărbaţi să îşi accepte şi/sau să îşi nască, la rândul lor, copiii.

Am avut impresia că am pus coada la prună. 😀

Mi-am revenit 🙂

Al şaselea an de Campanie “AlegeViaţa!” se arată a fi promiţător: Colegiul naţional “Elena Ghiba Birta”, Seminarul teologic, Liceul Tehnologic de Electronică şi Automatizări “Caius Iacob”, Colegiul Economic, Colegiul Tehnic “Aurel Vlaicu”, sunt numele liceelor cu care vom colabora. Cel puţin 🙂

Împreună cu colegii mei, Bogdan Ioja şi Giorgiana Popan avem toată credinţa că vom face o diferenţă notabilă în vieţile uneori debusolate ale tinerilor arădeni.

Ca plan de activităţi extraşcolare, deja de două săptămâni am reluat întâlnirile din cadrul L.A.V!– ului. Ne întâlnim în fiecare luni din jurul orei 16:00 la sediul asociaţiei IKON din strada Vasile Alecsandri nr. 4. 

Plănuim un turneu de Crăciun cu trupa de teatru IKON în licee şi câteva oraşe din judeţul Arad, în scopuri umanitare, cu piesa de teatru “Alegerea”.

Aşadar, după cum se pare, toamna se numără bobocii 🙂

boboci

Trimiteţi veştile noastre mai departe, să afle cât mai multă lume de noi: suntem VII! 🙂 şi ne place 🙂

Dacă vreunul dintre voi doreşte să sprijine financiar activităţile noastre, vă rog să o faceţi indiferent de sumă la

Asociaţia IKON

C.I.F. 34139519

Cont bancar (IBAN): RO46BTRLRONCRT0285292901

Banca Transilvania Arad

Apreciem enorm orice gest, cât de mărunt, de sprijin şi dragoste pentru că acolo unde este dragoste acolo este şi Dumnezeu.

Share

1 Comment to AlegeViaţa! – anul 6

  1. Doamne, in sfarsit reluam din nou piesa mea preferata… 🙂
    Abia astept sa ne vedem din nou saptamana viitoare luni, cand sper din suflet ca voi putea fi si eu prezenta la urmatoarea intalnire LAV…!!! 🙂 Abia astept sa va revad din nou si sa colaboram cu cel mai mare drag astfel incat sa facem ca piesa noastra sa fie cat mai reusita…!!! 🙂 :* Va pup si va imbratisez cu drag!! <3 🙂

  2. Roxana Ilin on October 8th, 2015

Exprima si tu un gand...


NOTA :
Administratorii isi rezerva dreptul de a modera comentariile pe acest blogAnunt pe e-mail

Daca doriti sa fiti anuntati ori de cate ori apare un articol nou in site-ul nostru, inregistrati-va in acest formular.Va multumim!