Luna dedicată activităţilor pro vita

---------------------------------------------------

Dragii noştri,

ne dorim cu ardoare să punem Aradul pe harta oraşelor vii pro vita. De câţiva ani buni ne străduim să educăm o nouă generaţie care să fie pentru viaţă, de câşiva ani buni organizăm Marşul pentru viaţă, asta pe lângă celelalte activităţi de consiliere pre şi post avort, conferinţe şi toate celelalte mai mici sau mai mari, mai cunoscute ori mai obscure, care, însă, cu toatele, sunt picături din Lucrarea cea mare a lui Dumnezeu.

În anul de graţie 2016 am înmulţit eforturile noastre pro vita, astfel încât vom avea o întreagă serie de manifestări care să ducă la crearea unei opinii publice favorabile vieţii.

În premieră, organizatorilor acestor manifestări, li s-a alăturat Asociaţia Filantropia Arad, ceea ce ne bucură nespus şi dă mai multă consistenţă eforturilor pro vita.

1. Începem manifestările dedicate vieţii din prima zi a Postului Mare, 14 martie, când debutează în Arad “40 de zile pentru viaţă”.

Timp de 40 de zile, din 14 martie până în 22 aprilie vom picheta zilnic cu pancarde, bannere şi fluturaşi anti avort, în post şi rugăciune, spitalul de obtetrică şi ginecologie “Traian Vuia” din Arad de pe strada Episcopiei (!) nr.5, timp de 2 ore.

Progamul de pichetare la care vă invităm cu căldură să vă asociaţi va fi după cum urmează:

14 – 18 martie: ora 8:00 – 10:00

21 – 25 martie: ora 10:00 – 12:00

28 martie – 1 aprilie: ora 8:00 – 10:00

4  – 8 aprilie: ora 10:00 – 12:00

11- 15 aprilie: ora 8:00 – 10:00

18 – 22 aprilie: ora 10:00 – 12:00

Echipele de pichetare vor fi formate din minim 4 – maxim 10 persoane. Ideal ar fi să vă anunţaţi prezenţa şi să vă încriu pe listele de voluntari pro vita, fie aici pe blog, fie prin mail sau telefon.

2. A doua manifestare va fi “Ziua de comemorare a pruncului nenăscut” – în memoria celor peste 20.000.000 de prunci ucişi prin avort: 18 martie 2016.

Purtăm pe parcursul întregii zile la piept  sau pe braţ o panglică neagră. Dacă nu îi uităm sau dacă nu îi ignorăm înseamnă că nu i-am omorât chiar de tot…  copiii noştri, verişorii noştri, nepoţii, fraţii….cei ce trebuiau să ne fie iubiţi, soţi, rude sau prieteni…cei ce trebuiau să ne iubească şi să ne înveţe să iubim…cei pe umărul căruia ar fi trebuit să plângem sau de braţul cărora să ne sprijinim la greu…Pentru ei!

3. Marşul pentru Viaţă – 26 martie 2016 – manifestare cu care deja v-aţi obişnuit. Anul acesta sub generosul slogan: “Pentru viaţă. Pentru femeie. Pentru familie”. Punct de întâlnire – piaţa Avram Iancu. Ora 12:00.

Noutăţi: – Vom avea un mic program artistic înainte de plecarea în marş, susţinut de grupuri de copii şi tineri din parohiile arădene: cântece şi poezii creştin ortodoxe dedicate mamei, neamului şi lui Dumnezeu.

– În premieră în Arhiepiscopia Aradului: anul acesta ni se vor alătura şi alte oraşe din Arhiepiscopie, unde se va organiza pe plan local Marşul pentru Viaţă. Sperăm să fie cât mai multe! Revin cu detalii.

4. Pichetarea generală a cabinetelor şi clinicilor unde se promovează politici anti-viaţă: 28 martie 2016. Vor fi, ca în anii precedenţi, peste 10 locaţii pentru care vom forma echipe de voluntari pro vita, înarmaţi cu dragoste şi rugăciune, bannere şi pancarde pro viaţă. Vă aştept să vă înscrieţi pe liste!

Ca noutate, anul acesta vom picheta fiecare cabinet în funcţie de orarul său de funcţionare.

Aşadar, pe calea spre Învierea Domnului nostru Iisus Hristos, vino să sărbătorim împreună viaţa în minunatele ei forme de manifestare, vino să educi prin simpla ta prezenţă întru dragoste şi pentru dragoste!

Pentru viaţă. Pentru femeie. Pentru familie

Share

3 Comments to Luna dedicată activităţilor pro vita

  1. Doamne ajuta!
    Chiar luna trecuta am avut o disputa cu un doctor care are o clinica obscura intre niste blocuri in cartierul Vlaicu.Cata moarte si convingere a mortii era in cugetul acestui individ este greu de crezut.Elimina Adevarul si punea stiinta si cercetarea ca autoritate si justificare a crimei la care participa.Fara Adevar ca principiu mai exista stiinta si cercetare?Da,inlocuirea Adevarului,falsificarea Lui.Asta se vrea promovata.Pentru aceasta categorie nu mai este speranta de viata, in schimb pentru cei manipulati,fals informati, nestiutori sau obositi, conteaza sa intindem banerele si anul acesta.
    De fapt nu o facem pentru oameni ci pentru Adevar care ne face liberi.Cum?Facand front comun pentru marturisirea Lui in fiecare an, moartea si minciuna va fi alungata din cugetul nostru si a aproapelui nostru si Adevarul va cuprinde tot mai mult mintea si inima noastra.Marturisind Adevarul si El ne pomeneste inaintea Tatalui, iar Harul Duhului Sfant ne va lumina sa tinem mintea in iad si sa nu deznadajduim.

  2. Andrei on February 23rd, 2016
  3. Ca o motivatie pentru biruita de anul acesta vizualizati in rubrica ganduri ,,Pichetare 2015-Cei 60!Sa dea Domnul ca anul acesta sa fie 70, sa fie un numar apostolic.

  4. Andrei on February 23rd, 2016
  5. Andrei on March 30th, 2016

Exprima si tu un gand...


NOTA :
Administratorii isi rezerva dreptul de a modera comentariile pe acest blogAnunt pe e-mail

Daca doriti sa fiti anuntati ori de cate ori apare un articol nou in site-ul nostru, inregistrati-va in acest formular.Va multumim!