Anul 7 – Campania “AlegeViaţa!”

---------------------------------------------------
Dragii mei,

cu mare bucurie vă anunţ, acum, la început de toamnă, că am intrat în al şaptelea an de când derulăm în Arad şi în ţară Campania de informare “AlegeViaţa!”.
7 ANI!
O grămadă de timp!
În aceşti 7 ani am crescut frumos, am evoluat duhovniceşte, am acumulat experienţă mare, am întâlnit mii de oameni, am învăţat să iubim!
Vă mulţumesc tuturor! Ne-aţi fost alături cu sufletul, cu rugăciunea, cu …portofelul 🙂
Am născut copii, am crescut copii, am mângâiat durerile, am plâns, (m-am plâns 🙂 ..), ne-am împiedicat şi am căzut, apoi ne-am ridicat.
În acest nou an şcolar, vechi şi noi bătălii aşteaptă să fie duse. Vechi şi noi trăiri aşteaptă să fie simţite. Vechi şi noi informaţii trebuie transmise mai departe, toate sub lumina blândă a Evangheliei pe care datori suntem să o trăim, să o vestim.
Cred cu tărie că ne veţi fi alături şi în acest nou început. Am demonstrat că se poate, că facem treabă bună şi că putem schimba lucrurile prin dragoste.
Aşadar demarăm campania de informare “AlegeViaţa!”, anul acesta şcolar, pe două fronturi: în şcoli şi în parohii. Deja am început acest “pui” al Campaniei de informare “AlegeViaţa!” pe care l-am numit “Dragoste şi cuvânt”- seria de întâlniri cu tinerii – în Şimand la invitaţia pr. Mircea Hurdea. Am avut două întâlniri cu tinerii şimăndani, întâlniri care au fost atât de MI-NU-NA-TE încât numai majusculele pot fi utilizate pentru a vă transmite o fărâmiţă din starea pe care am avut-o împreună cu ei 🙂 Vom continua pe parcursul următoarelor săptămâni.
S
Sunt deschisă la propunerile altor parohii interesate de acest nou şi incitant proiect care, sunt convinsă, îi va ajuta pe tinerii ortodocşi să se ferească de capcanele lumii moderne şi să găsească izvorul de bucurie nesecat pe care îl caută cu atâta disperare.
Vă cer sprijinul în continuare pentru că avem nevoie de bani pentru deplasări, pentru materiale, pentru cărţi, pentru oameni.
După cum ştiţi toate activităţile se desfăşoară prin Asociaţia IKON în al cărei cont vă rog să trimiteţi orice sumă de bani pe care o puteţi dedica pentru ca acest demers să poată merge mai departe.
Contul este deschis la Banca Transilvania Arad – RO46BTRLRONCRT0285292901
Fără un sprijin financiar constant nu vom putea să funcţionăm la capacitate maximă mai departe, iar cei care vor pierde suntem tot noi pentru că tinerii sunt ai noştri.
Şi o mică poveste de final de mail şi început de sezon: avem o tânără graviduţă în 2 luni din judeţ – 13 ani şi 9 luni care are nevoie de ajutorul nostru. Recunosc, sărăcia în care trăieşte  împreună cu mama ei această copilă pe cale de a deveni mamă, m-a impresionat. Mama ei a refuzat categoric ideea unui avort. Vom avea nevoie de bani pentru consulturile medicale, pentru vitamine, alimente şi articole de igienă, dar sunt convinsă că printre cei ce veţi citit aceste rânduri vor fi şi cei dispuşi să o ajute.
Vă rog să ne pomeniţi în rugăciune ori de câte ori puteţi.
Vă doresc tuturor, preoţi ori profesori, elevi sau studenţi, un an rodnic, frumos şi plin de dragoste, pentru că dragostea este mai mare decât toate!
cu drag,
Anamaria
Share

Nici un raspuns inca

Exprima si tu un gand...


NOTA :
Administratorii isi rezerva dreptul de a modera comentariile pe acest blogAnunt pe e-mail

Daca doriti sa fiti anuntati ori de cate ori apare un articol nou in site-ul nostru, inregistrati-va in acest formular.Va multumim!