I L.A.V! 2012. Do you?

---------------------------------------------------

Vom debuta cu L.A.V! – ul în forţă în anul cel nou 7520 de la Facerea Lumii, sau,  mai pe înţelesul tuturor, mult aşteptatul 2012 🙂

Prima întâlnire a L.A.V! nu va fi într-o luni ci într-o joi, 19 ianuarie, nu de alta dar atunci vom putea să o vedem pe draga noastră Giorgiana Popan în noua piesă a Teatrului de Stat “Ioan Slavici” Arad – Humpty Dumpty. Ne  întâlnim în faţa teatrului la ora 18:30 – 18:45. Ar fi de folos să vă anunţaţi prezenţa ca să putem rezerva locuri din timp.

A doua întâlnire L.A.V! va fi în lunea următoare, 23 ianuarie, când (sper) se va îndeplini şi marea şi vechea dorinţă a lui Marcian, aceea de a vedea un film! Uraaaaaaaa! 🙂 Filmul va începe la ora 18:00, oră după care întârziaţii vor fi aspru admonestaţi cu “shhhhhh”, “acuma se vine?” şi alte dulcegării de sezon. Eu vă voi deschide casa de pe la ora 16:30, să mai schimbăm o vorbă, să mai povestim despre trecuta vacanţă şi întâmplările ei semnificative.

Vreau să anunţ pe cale oficială că începând din 16 ianuarie Campania Alege Viaţa! va fi prezentă la Colegiul Naţional Pedagogic “Dimitrie Ţichindeal”. Aici am petrecut eu 4 ani din viaţă la clasa de filologie istorie. Mă voi (re) întâlni cu profesori de-ai mei, cu foste colege de generaţie acum profesoare, cu senzaţii vechi dar nu moarte, cu amintiri plăcute sau ba.

Plătesc datoriile morale. Sperând că ceea ce eu (noi) nu am ştiut despre viaţă şi am învăţat “the hard way” să îşi găsească rostul şi împlinirea în sufletele celor ce stau acum în aceleaşi bănci, privesc prin sticla aceloraşi geamuri, văd frunzele ruginii ale aceloraşi castani imenşi, păşesc pe aceleaşi trepte, cu acelaşi sentiment că vor cuceri lumea. Oare?

Share

Nici un raspuns inca

Exprima si tu un gand...


NOTA :
Administratorii isi rezerva dreptul de a modera comentariile pe acest blogAnunt pe e-mail

Daca doriti sa fiti anuntati ori de cate ori apare un articol nou in site-ul nostru, inregistrati-va in acest formular.Va multumim!