Mulţumiri

---------------------------------------------------

Au sosit berzele. A sosit şi vremea mulţumirilor:

mulţumesc celor ce au pus gând şi cuvânt de rugăciune către Dumnezeu pentru reuşita celor 3 zile de manifestări pentru Viaţă din Arad. Dumnezeu a răspuns.

mulţumesc celor ce au contribuit cu bani, fie că au dat 1 leu sau 100 de dolari, 100 de lei sau 10, le mulţumesc tuturor. Banii voştri au făcut ca rugăciunile şi dorinţele să capete formă concretă: fluturaşi, pancarde, afişe.

mulţumesc echipei de voluntari care au lipit afişele de promovare a Zilei de Doliu Naţional pentru Pruncul Nenăscut şi a Marşului pentru Viaţă, indiferent că au lipit unde trebuia sau unde nu trebuia, indiferent că au provocat supărări şi discuţii, le mulţumesc pentru efortul cu bună credinţă depus. Şi, mai apoi, pentru că le-au şi dezlipit 🙂

mulţumesc echipei de femei care au tăiat sute de metri de panglică neagră pe care apoi au avut răbdarea să o prindă în colţul fluturaşilor de doliu care s-au oferit în biserici

mulţumesc echipei de voluntari care au distribuit în duminica 17 martie fluturaşi la bisericile din Arad. Nici nu vă puteţi imagina ce important a fost efortul vostru! Foarte mulţi oameni, fie că au venit efectiv la Marş din alte părţi, sau, din varii pricini, nu au venit, mi-au spus că au aflat de eveniment din fluturaşul dat de voi.

mulţumesc celor ce au purtat în piept sau pe braţ panglica de doliu, vineri, 22 martie 2013, pentru cei ce nu au apucat să se nască…

mulţumesc celor aproape 400 de arădeni ce au participat în însorita zi de sâmbătă, 23 martie 2013, la Marşul pentru Viaţă!

mulţumesc curajoşilor preoţi care au fost cu noi

mulţumesc celor 50 de pichetatori care, în ziua Buneivestiri, după participarea la Sfânta Liturghie, împărtăşindu-se, au primit putere şi curaj să meargă şi să stea 2 ore în faţa celor 13 cabinete ginecologice sau clinici din Arad unde se fac avorturi purtând pancarde cu mesaje anti avort sau icoane. Nu s-au speriat de legitimarea făcută de echipajul de poliţie chemat de domnul doctor, nu s-au speriat de mătura cu care a ieşit să-i alunge doamna asistentă medicală, nu s-au intimidat de înjurături şi de limbajul suburban, de îmbrânceli şi insulte. 2 ore de pichetare a 13 cabinete ginecologice, 50 de creştini curajoşi. Le mulţumesc.

De asemenea, mulţumesc celor ce susţin Campania Alege Viaţa, care merge înainte datorită lor.

Ştiu că nici un efort nu e inutil.

Ce dovadă mai mare vrem decât dragostea lui Dumnezeu, dulceaţa aceasta pe care o simţim adânc în inimile noastre, noi, toţi cei ce suntem împreună în Duh şi în Adevăr?

Share

1 Comment to Mulţumiri

  1. Pentru o mama nimic nu e greu… Un video ce ar trebui promovat…
    http://www.youtube.com/watch?v=__mo1JXmi7U

  2. Alin on April 5th, 2013

Exprima si tu un gand...


NOTA :
Administratorii isi rezerva dreptul de a modera comentariile pe acest blogAnunt pe e-mail

Daca doriti sa fiti anuntati ori de cate ori apare un articol nou in site-ul nostru, inregistrati-va in acest formular.Va multumim!